top of page
21.09.2020 14.01.01 462 2142884512.jpg

Over ZEEPenzo

Zeepenzo is een kleine eenmanszaak en webshop opgericht door mij. In mijn vrije tijd maak ik graag producten die goed zijn voor lichaam en geest. Daarbij probeer ik de kracht van natuurlijke ingredi​ënten in te zetten.

Ik snuffel graag in de natuur en boeken om steeds meer te leren over de kracht van planten, bloemen, aarde, oliën en andere elementen die ik kan gebruiken in mijn maakproces.

ZEEPenzo = Lotte

Ik ben Lotte, werkzaam als kok, geboren in 1987 en sinds jonge leeftijd altijd al bezig met koken, bakken en het maken van kruiden/plantenmengsels. Alle verzorgingsproducten in mijn webshop maak ik zelf, vooralsnog gewoon thuis aan de keukentafel. Ik vind het heerlijk om uren te snuffelen in kruidenboeken, te experimenteren met diverse ingrediënten maar ik maak ook graag de ZEEPenzo klassiekers. 

 

Mijn eigen favorieten zijn de Shampoozeep, de Honing Havermoutzeep en de Koffiescrubzeep. Sinds 2013 was ik mijn haar alleen nog met zepen of shampoobars en kies ik voor mijn lichaam ook het liefst voor een natuurlijke zeep. De Honing Havermoutzeep is heerlijk zacht en uitermate geschikt voor mijn gevoelige huid. De Koffiezeep scrubt heerlijk en gebruik ik voor mijn vermoeide benen na een lange dag in de keuken. Door de koffie en het scrubeffect krijgt de bloedsomloop een boost. Heerlijk! 

IMG_20210305_163412.jpg
21.09.2020 15.26_edited.jpg

Kennis delen

ZEEPenzo is een hobby, ik vind het leuk om deze producten te maken, te gebruiken en te delen met anderen. Het gaat mij niet zozeer om het verdienen van geld, meer om het delen van mijn kennis en filosofie.

 

Daarom sta ik ook open voor vragen over het maakproces, het delen van mijn handigheidjes en het uitwisselen van tips en trucs. In het verleden heb ik ook workshops gegeven. Mocht hier interesse in of behoefte aan zijn, neem dan even contact met mij op. 

bottom of page