top of page

Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten met Zeepenzo, alsmede het gebruik van haar website www.zeepenzo.com, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Op alle overeenkomsten gesloten met Zeepenzo is Nederlands recht van toepassing.

Privacy & Safety

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Zeepenzo Utrecht

Contactpersoon: Lotte van Helvoort

Telefoonnummer: 0643201204

Emailadres: info@zeepenzo.com

Website: www.zeepenzo.com

Postadres: Kleine Geertekerkhof 11, 3511 VL Utrecht

IBAN: NL84 TRIO 0391 0347 23

KvK: 63843374

BTW: 189107819B01

Prijs & Betalen

Prijsvoering

Vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

 

Betalen

Indien u een bestelling via de website heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging met een factuur met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het te betalen bedrag. De betaling dient vooraf plaats te vinden. U kunt betalen met iDeal en creditcard.

Verzending 

Voor verzending maakt ZEEPenzo gebruik van de diensten van PostNL. Na ontvangst van de betaling wordt het pakket zo mogelijk binnen 48 uur verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mochten artikelen niet uit voorraad leverbaar zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Voor zendingen naar het buitenland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe wordt gestuurd. Deze bestellingen kunnen derhalve niet volledig automatisch geplaatst worden via de website. Neem hiervoor contact met mij op.

Niet goed, geld terug

Als een besteld artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 5 werkdagen voldoende gefrankeerd retour zenden. Na ontvangst van de artikelen zal het factuurbedrag, minus de initiele verzendkosten, op uw rekening worden teruggestort. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Garantie: gewicht, kleur & geur

Omdat zepen met de hand worden gesneden en zeep lichter wordt naarmate deze rijpt kan het daadwerkelijke gewicht afwijken van het vermelde gewicht. De vermelde gewichten dienen derhalve slechts als leidraad.

ZEEPenzo werkt vrijwel uitsluitend met natuurlijke ingrediënten die gevoelig zijn voor blootstelling aan licht, temperatuur en lucht. Het kan dan ook gebeuren dat geur en kleur zullen veranderen. Houd je daarom goed aan bewaaradviezen die vermeld staan op de verpakking. 

Aansprakelijkheid & Wijzigingsrecht

Aan verstrekte informatie, bijvoorbeeld die op onze website, in promotiemateriaal of op labels, kunnen geen rechten worden ontleend. Lees voor gebruik van onze producten de samenstelling. Ondanks de zorg die we besteden aan de vervaardiging en de keuze van de ingrediënten accepteert ZEEPenzo geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot schade als gevolg van het gebruik van de producten. De producten van ZEEPenzo zijn ongeschikt voor consumptie.

 

ZEEPenzo behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de webwinkel op elk moment te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer m.b.t. gebruik www.zeepenzo.com

ZEEPenzo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de verstrekte informatie. De informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.
Alle auteursrechten, ook die bedoeld in artikel 15 van de Auteurswet, worden voorbehouden.
ZEEPenzo garandeert niet dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

ZEEPenzo stelt verwijzingen naar haar website op prijs. Neem hiervoor contact met mij op.

bottom of page